Disclaimer

Privacyverklaring pedicurepraktijk Lopen op Wolken

Cookies?
Via deze website verzamel ik geen cookies of andere informatie over uw bezoek aan mijn website. Dat is niet nodig, dus gebeurt het ook niet. Wat ik wel bewaar, zijn uw persoonsgegevens want die heb ik nodig zodra u cliƫnt wordt bij mij. Die heb ik nodig, om mijn werk zo goed mogelijk voor u te kunnen doen. Het gaat om adresgegevens en andere contactgegevens zoals telefoonnummers.

Op de voet volgend
Daarnaast noteer ik gegevens over uw eventuele voetklachten en de voortgang op dat gebied. Op basis van die informatie kan ik uw klachten het beste behandelen en in de gaten houden. Die gegevens noteer ik op een zogeheten klantenkaart. Als u dat wilt, kunt u deze persoonlijke klantenkaart altijd inzien, laten aanvullen, wijzigen of verwijderen. Daarvoor heb ik wel uw schriftelijk verzoek nodig. U kunt deze sturen naar Pedicurepraktijk Lopen op Wolken, Korte Bemmelseweg 18A in Elst. Binnen 14 dagen na dagtekening ontvangt u mijn reactie.

Voor eigen gebruik
Deelt u uw cliƫntengegevens liever niet met mij? Dat kan. Zolang het uw behandeling niet in de weg staat, is dat geen probleem. En anders overleggen we samen over de best passende oplossing. Uw gegevens behandel ik uiteraard strikt vertrouwelijk en zal ik nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming delen met derden. Daar houd ik zelf ook niet van. Dus niet alleen uw voeten, maar ook uw gegevens zijn bij mij in goede, betrouwbare handen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.