Kalknagels

Tot voor kort waren verzorgde en mooie voeten niet voor iedereen weggelegd. Mensen die last hebben van kalknagels zijn vaak minder blij met hun blote voeten. Kunnen er zelfs onder gebukt gaan. Zeker met mooi weer, in het zwembad of in de sauna.

Kalknagelbehandelingen

Herkent u dit? Heeft u ook last van verkleurde, verdikte of zelfs afbrokkelende nagels? Gelukkig is dat niet langer nodig. Er zijn verschillende manieren om kalknagels te behandelen. Met kalkdodende crèmes of een laserbehandeling kan ik u een passende oplossing bieden.

Persoonlijk behandelplan

Niet elke kalknagel wordt veroorzaakt door een schimmel. Er kan bijvoorbeeld ook sprake zijn van een gist of een verdikte nagel. Nadat de nagel is bekeken stel ik een persoonlijk behandelplan voor en bespreken we samen de best passende oplossing.

Laserbehandeling

Een van de mogelijke behandelingen is het laseren van kalknagels. De lasertechniek Q-Switched Nd YAG-laser pakt kalknagels grondig aan. Tijdens deze behandeling worden uw nagels voorbewerkt en gelaserd. De laser verwarmt en verwijderdde kalk. Instructie om herbesmetting te voorkomen en een controle- behandeling zijn natuurlijk inbegrepen.

Consult

Genoeg van uw kalknagels en benieuwd of de laserbehandeling ook geschikt is voor u? Bel of mail*) me dan voor een consult. Dan overleggen we over de mogelijkheden, zodat u weer kunt gaan genieten van mooie blote voeten…

*) Mailt u mij liever? Lees in dat geval ook even mijn disclaimer.